Welkom Verleden Tolkien Music Bombardement Rotterdam Hartenkreten Contact

Tolkien Music


ALVAST EEN VOORPROEFJE


Bilbo's last song


van Jan J. KredietBESTE MUZIEK- EN IN HET BIJZONDER TOLKIENLIEFHEBBERS

Voor de Tolkienliefhebbers verwijs ik naar:

  • een zeer bijzondere productie uit het jaar 1995, de wereldpremiere van
    "
    The road goes ever on"
  • voor alle belangstellenden i.r.t. het Bombardement op Rotterdam naar de wereldpremiere op 29 mei 2015 van "Bombarde Rotterdam"


Voor alle belangstellenden van gedichten, hartenkreten en verhalen, zie

www.gedichten.nl en www.nederlands.nl, waar eigen Jan Jacob Krediet, maar ook onder pseudoniem Jean Fermate schrijft, met het thema "Hoe dood en dan daarnamaals"


Wie wil weten wie Jan Jacob Krediet is en wat hij zo al gedaan heeft: zie Facebook, Google, LinkedIn, YouTube, maar het accent ligt momenteel bij kleinschalige muziekproducties, welke ik in eigen beheer uitvoer(de)!


Mijn producties staan garant voor invoelbare betrokkenheid met de muziek, de tekst, schrijvers en componisten uitvoerenden en de toehoorders, u het publiek! Ik wens u veel luister en kijk genoegen toe!!


Jan Jacob Krediet

dichterlijk schrijver, zanger en organisator

BIOGRAFIE VAN DE SCHRIJVER(S)

In 2009 toen veel in mijn leven tegenzat ben ik gaan schrijven omdat ik niet aan de pillen wilde en vooral voorrang gaf aan dat wat mij geestelijk is gegeven!


Onder eigen naam en pseudoniem: het fermate in de muziek heeft mij altijd geboeid, zodat ik koos voor Jean Fermate en van tijd tot tijd voor mezelf maar vooral voor anderen via woorden een rustpunt wil betekenen in het roerige bestaan dat leven heet!!


En in dat leven kijk ik graag over de dood heen met mijn project "Hoe dood en dan daarnamaals!". En als Jan Jacob Krediet over wat het leven biedt, geeft, laat, wat je maar kan bedenken!


VERWIJZINGEN

www.gedichten.nl en www.nederlands.nl

Jan Jacob Krediet schrijft over algemeen maatschappelijk onderwerpen, onder het pseudoniem van Jean Fermate schrijft hij over "Hoe dood en dan daarnamaals"


www.tolkienmusic.nl

voor de wereldpremiere uit 1995 van "The Road goes ever on" op gedichten van Tolkien en muziek van Swann initiator, organisator en bariton Jan Jacob Krediet


www.galakoor.nl

waarvan Jan Jacob Krediet koorvader is